Dance Work Out

    CORE DYNAMIC DANCE: dans work out

Ben jij toe aan een uitdaging? Neem dan deel aan DANS WORK OUT:

Een high intensity DANSTRAINING die je spieren uitdagen conditioneel op top niveau te komen door ze op dansante wijze sterker, langer en veerkrachtiger te maken. Je spierconditie gaat met sprongen vooruit.

Muziek speelt in deze les een bepalende rol. Het is de motorische impuls waaruit de beweging voortkomt en de muziek neemt je mee in sfeer en gevoel en bepaald daardoor de uitvoering van de beweging. Soms staccato, dan weer lyrisch, of vloeiend, krachtig en meer.....muziekstijlen nemen je mee in een variatie aan dynamiek en tempo. 

Het is een plaatsgebonden training waarin de nadruk ligt op het trainen van het core in relatie tot het versterken van de beenspieren en een ontspannen en open (lees vrij) bovenlichaam. 

DANCE WORK OUT traint groot en verlengend vanuit de beweging. Tegelijkertijd wordt de kracht van ALLE spieren van het gehele lichaam aangesproken. 

In elke les werk je aan uithoudingsvermogen, spierconditie en spiertraining.

DANS WORK OUT is een krachtige combinatie van moderne dans, en yoga houdingen. Deze 2 elementen worden verenigt tot gemakkelijk te volgen choreografie-oefeningen zonder hoge sprongen of draaien.

Je leert zeer actief, geco√∂rdineerd dansant dynamisch te trainen. 

Power en flow, ontspanning tijdens inspanning en dit in combinatie met het vergroten van je fysieke en mentale conditie is een geweldige ervaring. 

Je leert in deze DANCE WORK OUT te dansen/bewegen vanuit je centrum, zodat deze, net als Pilates, een flinke boost voor je core is maar dan in staande bewegingen. Benen en core worden optimaal ingezet en de juiste spierspanning, in relatie tot ademhaling en vrij bewegen, geeft je een optimaal resultaat. 

Gevoel en trainen, bewustzijn en overgave, aanwezig en loslaten komen in DANS WORK OUT optimaal tot hun recht.

contact

Klik hier
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.