Core Dynamic DANCE

Ben jij toe aan een uitdaging en wil jij trainen voor een powerbody? Neem dan deel aan Core Dynamic DANCE. een HIGH INTENSITY DANS WORK OUT die je spieren uitdaagt conditioneel op top niveau te komen en ze op dynamische wijze langer, sterker en veerkrachtiger maakt. Dansoefeningen worden met yoga houdingen verenigt tot een dynamische verbindende choreografie. Core Dynamic DANCE maakt jou er bewust van dat alle beweging/dans begint met een krachtig core. Maak je hele lichaam sterk, soepel, veerkrachtig en in balans. Ga de uitdaging aan want je kunt meer dan je denkt: Met de juiste techniektraining ontdek jij je eigen powerbody! Alle leeftijden. Deze training is voor dansers, sporters en yogi's die een fysieke en mentale uitdaging niet uit de weg gaan.  Gratis proefles

Combinatie / vereniging

Core Dynamic DANCE is een high intensity danstraining. Muziek speelt in deze les een bepalende rol. Het is de motorische impuls waaruit de beweging voortkomt en de muziek neemt je mee in sfeer en gevoel en bepaald daardoor de uitvoering van de beweging. Soms staccato, dan weer lyrisch, of vloeiend, krachtig en meer.....Het is een plaatsgebonden training waarin de nadruk ligt op het trainen van het core in relatie tot het versterken van de beenspieren. Core Dynamic DANCE traint groot en verlengend vanuit de beweging. Tegelijkertijd wordt de kracht van de spieren aangesproken. In elke les werk je aan uithoudingsvermogen, spierconditie en spiertraining.

Core Dynamic DANCE is een krachtige combinatie van moderne dans, sport oefeningen en yoga houdingen. Deze 3 elementen worden verenigt tot choreografie-oefeningen. Vrijheid van bewegen dwing je af door bewust gebruik van je fysiek.

Muziekstijlen nemen je mee in een variatie aan dynamiek en tempo. Je leert zeer actief, geco√∂rdineerd en dynamisch te trainen. Power en flow, ontspanning tijdens inspanning en dit in combinatie met het vergroten van je fysieke en mentale conditie is een geweldige ervaring. In deze training leer je te bewegen vanuit je centrum, zodat deze training, net als Pilates, een flinke boost voor je core is. Benen en powerhouse worden optimaal ingezet en de juiste spierspanning, in relatie tot ademhaling en vrij bewegen, geeft je een optimaal resultaat. Gevoel en trainen komen hier optimaal tot hun recht. 

Verbeter je conditie

Met Core Dynamic DANCE werk je groot en verlengend, continu vanuit de beweging. Tegelijkertijd train je de kracht van al je spieren omdat alle spieren van het lichaam worden aangesproken. Net als in de Pilates training word je steeds bewust gemaakt van je ademhaling in relatie tot bewegen en met Core Dynamic DANCE verbeter je bovendien je conditie en uithoudingsvermogen.

Schrijf je in via pagina INSCHRIJFFORMULIER.

Terug naar overzicht

contact

Klik hier
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.