Core Control Pilates

Sterker en strakker lichaam

Hou je van een efficiĆ«nte training waarbij je een sterker, veerkrachtiger, strakker lichaam ontwikkelt door gecontroleerde en bewust uitgevoerde mat oefeningen? Dan is Core Control PILATES de training iets voor jou.

Bekkenbodem

Tijdens Core Control PILATES voer je weloverwogen oefeningen uit op de mat. Het is een training waarbij je bekkenbodem en core spieren versterkt en als gevolg daarvan tegelijkertijd werkt aan je lichaamshouding, stabiliteit, coƶrdinatie en focus. Alleen zo train je het gehele lichaam gelijktijdig om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen en te behouden.

Franka van Hoof werkt op professionele wijze en heeft aandacht voor elke spier van het lichaam. 

Het bekkengebied, de bekkenbodem en de dieperliggende buikspieren krijgen tijdens de Core Control PILATES lessen volop aandacht. De spierketens, die in de voeten starten en door de benen naar het bekkengebied lopen, worden altijd meegenomen.

Core Control PILATES is een uitdagende, dynamische training die wordt uitgevoerd OP HET RITME VAN DE MUZIEK, zodat het ritme en de flow je helpen om de oefeningen als 1 geheel te ervaren. Tijdens de lessen word je bewust gemaakt van je ademhaling zodat je een wordt met je beweging.

Terug naar overzicht

contact

Klik hier
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.