Kernprincipes

logo_tekstblok.png

Alle trainingsvormen bij Franka van Hoof BodyworX zijn intensieve (lees focus) en DYNAMISCHE trainingen waarbij je op een positieve manier wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Techniek, bewustzijn en commitment zijn hiervoor van belang.

Vanwege oog voor detail door Franka van Hoof ben je bij de BODYWORX trainingen nooit uitgeleerd en word je continu begeleid en uitgedaagd om je training zo optimaal mogelijk uit te voeren zodat resultaat daadwerkelijk volgt.

STAP IN DE WONDERE WERELD EN DE ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN VAN LICHAAM EN GEEST EN ONTDEK JE (INNERLIJKE) POWERBODY. 

Ga de uitdaging aan want je kunt meer dan je denkt; Positieve verandering zit in iedereen; 

Ervaar het zelf;

Beginner of gevorderd?

Ben je beginner of gevorderd? Ben je 4 of 99 jaar oud? De lessen bij Franka van Hoof BodyworX zijn geschikt voor elk niveau en voor alle leeftijden, dus voor iedereen die zich wil blijven ontwikkelen. 

Franka geeft les aan zowel beginners als gevorderden, aan 4 jarigen als aan 99 jarigen en ouder.

Na een aantal trainingen boek je al vooruitgang, je ervaart positieve veranderingen in lichaam en geest en beide leren samen te werken. 

Franka van Hoof BodyworX hanteert de technieken uit Klassieke Pilates, de Moderne dans, de BKS Iyengar - én de Klassieke Yoga.

Je traint op muzikale en ritmische wijze zodat er een flow in de oefeningen ontstaat en je de oefeningen niet als afzonderlijk ervaart maar als 1 geheel: Je gaat van de ene in de andere oefening over en je laat je leiden door je adem en bewust wording. Geniet van de flow, de verbinding met je lichaam en het optimaliseren van de samenwerking tussen kracht en souplesse, actief en ontspannen, in - en uitademen, flexibiliteit en balans, release en lengte.

Vrijheid van bewegen begint bij bewust gebruik van je fysiek en het inzetten van je geest tijdens de beweging.

core control, core rhythm en core stability

Bij alle 3 de BODYWORX trainingen is (leren) bewegen vanuit het core in relatie tot een correcte lichaamshouding, de basis zodat de vrijheid van bewegen werkelijkheid wordt.

Voor zowel core control, - Rhythm en - stability geldt:

Blijvende positieve verandering

De trainingen zijn op het ritme van de muziek en zijn gericht op blijvende positieve verandering:

DE LESSEN HEBBEN  EEN BLIJVENDE POSITIEVE UITWERKING IN MIND & BODY

contact

Klik hier
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.